Posting Problem

View previous topic View next topic Go down

Posting Problem

Post by up7587 on Wed Feb 24, 2010 1:44 pm

On occasion, I have written a post, hit send, and gotten a message "no post mode specified" and the post disappears. Pretty frustrating after crafting a long and brilliant exposition. Is this problem caused from my end, or is it a PN problem? I fear it may be something to do with my computer, but other posts work fine, so I don't know where to look for solutions.
avatar
up7587
Draft Pick
Draft Pick

Number of posts : 3772
Age : 63
Location : Portland
Registration date : 2007-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Posting Problem

Post by PilotNut on Wed Feb 24, 2010 2:00 pm

I have never seen or heard of that message... Hmmm. I will try to look on the Forumotion help forums, and see if there is any mention.

_________________
Run 'Em Aground Pilots!
avatar
PilotNut
Administrator
Administrator

Number of posts : 4003
Age : 44
Location : The 503
Registration date : 2007-04-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Posting Problem

Post by mattywizz on Wed Feb 24, 2010 3:29 pm

You know what would have been funny? If you had gotten that message while trying to write this post.

One suggestion, if you are worried about losing a post, you can just highlight and "copy." Then you can just paste when you go back to repost.
avatar
mattywizz
Playmaker
Playmaker

Number of posts : 1230
Age : 35
Location : La Crosse, WI
Registration date : 2007-07-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Posting Problem

Post by DaTruRochin on Wed Feb 24, 2010 3:57 pm

(I do that a lot, especially with longer posts in case something flubs...)
avatar
DaTruRochin
Administrator
Administrator

Number of posts : 3576
Location : Boston, MA
Registration date : 2007-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Posting Problem

Post by Geezaldinho on Wed Feb 24, 2010 4:52 pm

Actually, the same thing has happened to me. Sometimes it's while I'm composing a brilliant and convoluted piece on some critical subject over the course of an hour or more.

I think what's happening is that when you start composing, your editing is time limited if you don't press send (or preview). I think Forumotion just assumes you closed your window and went away.
Then when you finally do send something, Forumotion has forgotten you were editing.

Looking back, it's saved people from reading a lot of nonsense.
avatar
Geezaldinho
Pilot Nation Legend
Pilot Nation Legend

Number of posts : 10433
Location : Hopefully, having a Malbec on the square in Cafayate, AR
Registration date : 2007-04-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Posting Problem

Post by up7587 on Wed Feb 24, 2010 10:11 pm

mattywizz wrote:You know what would have been funny? If you had gotten that message while trying to write this post.

One suggestion, if you are worried about losing a post, you can just highlight and "copy." Then you can just paste when you go back to repost.
I wrote this post because I had just finished a great one, and it got lost.

A similar problem happens occasionally with my Comcast email, and I now sometimes copy the text before sending just in case. What a pain in the a$$.
avatar
up7587
Draft Pick
Draft Pick

Number of posts : 3772
Age : 63
Location : Portland
Registration date : 2007-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Posting Problem

Post by DaTruRochin on Wed Feb 24, 2010 10:18 pm

Indeed it is, but I'm about 90% sure there is some sort of "time out" default setting with the forum servers so we have to jump through that hoop continually... Well unless we had our own server/hosting agent but I'm not going to suggest we cut into the Geez's Pliny/flat screen/fur lined seating budget....
avatar
DaTruRochin
Administrator
Administrator

Number of posts : 3576
Location : Boston, MA
Registration date : 2007-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Posting Problem

Post by ShipstadPilot11 on Thu Feb 25, 2010 12:56 am

I know a lot of email systems time out after 15 minutes. I had a similar problem in Rome last semester (an issue with their internet) and I got in the habit of copying a post before I hit send.
avatar
ShipstadPilot11
Starter
Starter

Number of posts : 899
Age : 28
Location : P-Town, Oregon
Registration date : 2009-02-17

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum